hétfő, szeptember 17

Köszönjük!

Mi bagjok valahogy igy képzeltük el! :D az eredménye reméljük bennetek is szépen alakult ;) köszönjük boldog jelenléteteket, és mi ezen feszt után úgy gondoljuk hogy elkezdjük a másodikat is megálmodni.
uhu-csók for evribádi end a big-big szmájl!!!!!
(véleményetek kifejtéséhez
klikk ide )

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

nekem nagyon tetszett. allatira baromira zsiroskenyer tok lampas volt a buly. mar beirtam az emlekesfuzetembe. egy csomo vaganygyerek. mindenkinek deszkas cipoje volt. en mezitlab buliztam. en csorogyerek vagyok. de most apukam bekototte az internetet s csinaltam hi5ot. gyertek commentaljatok meg plz. s vettunk microt ugyhogy a kovetkezo fesztival Lisznyoba lesz. jon thugman. hiv anyukam. mindja leszek. na itt vagyok. szoval nekem nagyon tetszett a buli. jok voltak a didzsek. meg a lampak. PS legalize skool for kids at 4 years!

Névtelen írta...

nah ! en is komentalok ! mivel h mindenert en feleltem (zene es fenyek ) ugy erzem ki erdemeljuk a dicseretet:)) persze ez nem egeszen igy van es <--- ez csak egy vicc volt ! en NAGYON orvendek h ennyi baratsagos emberrel talakozhattam egy helyen mintha otthon lettem volna ! nagyon kellemes volt minden ! iszap birkozas volt az emberi lab es a cipoert a tancteren vagy lehet csuszkalni a dombokon a vizes fu miatt ! lehet h a szomszed lanya 4 evesen vasarnap megy iskolaba meg minden volt itt :)) erre mondjak h áááázttaaa kuuurrvvvvááááá !! en meg szeretnem meg egyszer koszonni a buli szervezonek h engemet valasztot ! na meg h jovolt hozzam !! es segitett o is eppen csak a miben tudott!!! remelem jovore is talakozunk ! amugy gyula nekem nem volt deszkas cipom :)) s koszi a djknek jaro kedves szavakat az ok nevukben is !!!

Névtelen írta...

egyesek olyan jol tancoltak szerintem drumnbass iskolaba jartak. en is akartam de apukam azt mondta nincs annyi penzunk.
mi csorok vagyunk.